Козметика против стареене

Арсеналът козметика против стареене на кожата

Мимическите бръчки са първите стъпки водещи до старостта. Каквото и да кажем, това не променя факта. Вглеждайки се в огледалото може да зърнете само една неприятна гледка.

Съществуват обаче редица методи, които помагат на жените да се борят с бръчките и стандартните народни средства за защита.

За да разберете как да премахнете бръчки е необходимо да знаете причините, заради които те се появяват по лицето: емоционални изблици, под формата на усмивка, изненада, безсилие – тези чувства се отразяват на работата на малките мускули, разположени около очите, което води до поява на бръчки.

Липсата на мастните жлези в тези места причинява дехидратация на кожата; торбички под очите, подуване и радиално ретикулум, който се появява след 30 години, това се дължи на факта, че в тази възраст намалява естественото количество еластин и колаген производството се намалява наполовина. Неблагоприятни природни явления причинява вреда на кожата и по фината структура. Това увеличава риска от ранни бръчки.

Как да се премахнат бръчките около очите – един доказано ефективен начин е мезотерапията. Процедурата е скъпа и за жалост не всяка жена може да се възползва. Под кожата, се вкарват специални медикаменти, които обогатяват епидермиса с хранителни вещества и клетките започват да произвеждат достатъчно колаген. Не се прилагат такива чести козметични процедури, за да не свикне тялото да получава храна от външната страна и само да започне да отказва да изпълнява тези функции, независимо. Както можете да си представите, ако не се повтаря инжектирането, формата на кожата може да се влоши.

Вторият метод е фотоподмладяване. Клетките се поддават на импулсивна светлинна радиация, която започва процеса на възстановяване и самостоятелно развитие на разтегливи тъкани. Фотоподмладяването е нежен към процеса на кожата и има окончателната дума като краен резултат.

Следваща борец срещу мимическите бръчки е органичната киселина. Маски, кремове, тоник за лице и други козметични продукти изискват повторно прилагане.

Козметиката за лице трябва да се прилага на вяска зона от лице, деколте, шия. Не мислете, че това не отнема много време. Не бъдете мързеливи, а се уверете, че състоянието на лицето ви ще се запази и ще ви служи години напред!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *